Hammassuojien valinta

Hammassuojien valinta

Kuten muitakin varusteita, myös hammassuojia löytyy useilta lukuisilta valmistajilta. 


Useimmat hammassuojat keitetään uutena kiehuvassa vedessä, ja tämän jälkeen muotoillaan omaan suuhun sopiviksi. Käyttö- ja keitto ohjeet löytyvät jokaisesta pakkauksesta.

Väri- ja mallivaihtoehtoja on tarjolla lukuisia, ja hammassuojat valitaankin monesti pelaajan omien mieltymysten mukaan. Osa malleista sisältää remmin, jolla hammassuojat voidaan kiinnittää kypärän facemaskiin. Tällä saadaan ehkäistyä hammassuojien etsintää treenien jälkeen nurmikentän uumenista.


Erittäin suosittuna uutuutena Sisu on kehittänyt pienet, mutta arvosteluissa paljolti kehuja niittäneet hammassuoja mallit. Monen suuhun tavanomaiset isot ja kömpelöt hammassuojat eivät istu ja tällöin ratkaisu löytyy juurikin Sisun suojista. Keittämisen ja muotoilun jälkeen malli istuu erittäin napakasti suuhun, eikä hankaloita juomista ja puhumista. Ja näitä voi muotoilla uudelleen niin monta kertaa kuin on tarvis.


Lähes kaikkia hammassuojia on mahdollista lyhentää päistä leikkaamalla istuvuuden parantamiseksi. Pienempiin suihin myös junnukokoisia suojia on saatavilla. Valikoimasta löytyy toki myös hammasrauta-ystävällisiä ja huulisuojallisia malleja. Monesti se omaan suuhun sopivan suojan löytäminen kuitenkin vaatii hiukan kokeilua.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.